BURSA / OSMANGAZİ - Çukurca Fan Club Ortaokulu

Ock

Siz size yapılan olumsuz eleştirilere rağmen gerçek potansiyelinizi ortaya çıkarma gayreti içinde olmalısınız. Her zaman daha ne kadar iyi olabilirim diyerek kendinizle yarış halinde olarak kendinizi geliştirmelisiniz. Lütfen kendinizi geliştirme gayretiniz her daim olsun. Değişimler çok hızlı olmaz. Yavaş yavaş ama disiplinli bir şekilde çalışıp ilerleyerek kendinizin en iyi sürümüne ulaşacaksınız. Hepinize mutlu, bol dinlenmeli ve kendi değerinizi fark etmeli bir tatil diliyorum.

Gülminnet SUBAŞI

Çukurca Fan Club Ortaokulu Psi. Dan ve Reh. Öğretmeni

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem bitti. Öğrencilerimiz bu yarı dönem boyunca çalışmalarının karşılığını aldılar. 2 haftalık tatilleri başladı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz

Ock

7. ve 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik LGS motivasyonu  etkinliklerimizden biri olan Lise Gezilerimiz yapıldı

Ara

Okulumuz resim öğretmeni Tümay ATILGAN’ın rehberliğinde öğrencilerimiz birbirinden eşsiz işler ortaya çıkarmıştır. Yapılan sanat çalışmaları ile bireyin hayal gücünü ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek; duygu, düşünce ve izlenimlerini sanatsal anlatım ile ifade edebilmesi amaçlanmaktadır.

Ara