BURSA / OSMANGAZİ - Çukurca Fan Club Ortaokulu

Nis

Okulumuz Öğrencileri Yıldız Kızlar Basketbol 2. Küme Müsabakalarında Bursa 3. Sü Oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Salih Şen i tebrik ederiz

Nis

Çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz,

Vicdanlı eğitimin huzurlu köşesi Çukurca Fan Club İlk ve Ortaokulu.

24 kişilik, çağın gereklerine göre donatılmış sınıflarda çocuklarınızı çocuklarımız olarak görüyor, başarılı eğitim kadromuzla geleceklerine ışık oluyoruz.

Botanik bahçesini andıran geniş bahçemizde doğayla iç içe olan öğrencilerimizi ders dışında sportif ve sanatsal etkinliklerle destekliyoruz.

Ulusal ve uluslararası projelerimizle sosyal becerilerini destekliyor, uluslarrarası düzeyde akranlarıyla ortak imkanları sunuyoruz.

Geniş vizyonumuzla tanışmak, imkanlarımızdan faydalanmak için sizleri de okulumuza bekliyoruz.

Şbt

Emirsultan,Sultaniye Medresesi,Yeşil Camii ve Türbesi, İslam Eserleri Müzesi, Irgandı Köprüsü, Gökdere medresesi, Şadırvanlı Han,  Abdal Kültür Merkezi, Fetih Panoroma 1326 Gezisi Yapıldı

Şbt

Ock

Siz size yapılan olumsuz eleştirilere rağmen gerçek potansiyelinizi ortaya çıkarma gayreti içinde olmalısınız. Her zaman daha ne kadar iyi olabilirim diyerek kendinizle yarış halinde olarak kendinizi geliştirmelisiniz. Lütfen kendinizi geliştirme gayretiniz her daim olsun. Değişimler çok hızlı olmaz. Yavaş yavaş ama disiplinli bir şekilde çalışıp ilerleyerek kendinizin en iyi sürümüne ulaşacaksınız. Hepinize mutlu, bol dinlenmeli ve kendi değerinizi fark etmeli bir tatil diliyorum.

Gülminnet SUBAŞI

Çukurca Fan Club Ortaokulu Psi. Dan ve Reh. Öğretmeni