BURSA / OSMANGAZİ - Çukurca Fan Club Ortaokulu

Çukurca Fan Club Ortaokulu

Çukurca Mah. Ayok Cad. No26 Osmangazi BURSA
Vizyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
• Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Başarılar
Basketbolda TÜRKİYE 2.liği FUTSAL BURSA 1.liği BASKETBOL BURSA 1.liği -2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Yıldız Kızlar basketbol il birinciliği. -2017-2018 Eğitim Öğretim yılı kick boks il birinciliği ve il ikinciliği.
Öğretim Şekli :İKİLİ
07:50- 13:30
KOMBİ DOĞALGAZ KALORİFERLİ
Ulaşım
Her 5 dk. bir okulun önünden geçen soğanlı minibüsleriyle Kent Meydanı´na ulaşılabilmektedir. 15 ve 15H numaralı belediye otobüsleriyle Heykel Uucami güzergahına ulaşılabilmektedir.
Dışbudak Mahallesi´nden servisle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Osmangazi merkez ilçesine bağlı Çukurca Mahallesi´nde bulunmaktadır. Okulumuzun bulunduğu gölgede imar yasağı bulunduğundan etrafımız tarla ve bahçelerle çevrilidir. İki yerleşim yerinden öğrenci almaktayız. Çukurca merkez mahalle ve Soğanlı Dışbudak Mevkii öğrencilerimizin geldiği yerleşim alanlarıdır. Okulumuz ilkokul ve ortaokul bir arada tek müdürlüğe bağlıdır. Ortaokul öğrencileri sabahçı, ilkokul öğrencileri öğlencidir.
İl ve ilçe merkezine uzaklık 7 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzda 5.6.8. Sınıflarda 2 ´şer şube 7.sınıfta 3 şube bulunmaktadır. Ortaokul öğrenci mevcudumuz 214´dir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz basketbol kız takımı 2015/2016 Minikler Bursa şampiyonu olmuştur. Basketbol Yıldızlarda Bursa 3.sü, okullar arası kick boksta değişik kilolarda 2 altın 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanılmıştır.
30.10.2023